Refurbished IPhone 7 online bestellen! Dat spreekt voor zich!

Iedereen kent het moment. Je oude tweedehands iPhone wil nu echt niet meer opstarten. Hij loopt op de meest ongelukkige momenten vast en even snel een filmpje kijken is er zeker niet meer bij. Dat betekent: tijd voor een nieuwe! Nu heb je helaas geen geldboompje op je rug groeien en ben je ook niet het type dat per se stoer wilt doen met het allernieuwste model iPhone. Wat is dan de oplossing? Ga voor een refurbished iPhone 7 of zelfs voor een refurbished iPhone 7 plus!

Waarom een refurbished iPhone 7?

Er zitten vele verschillende voordelen aan het bestellen van een refurbished iPhone 7. In dit artikel zal ik alle voordelen met je bespreken zodat je aan het eind niets liever wilt dan je tweedehands iPhone 7 zo snel mogelijk in je handen hebben. Welke voordelen zitten er zoal aan een refurbished toestel dan?

  • Goedkoper
  • Zelfde garantie
  • Niet vast aan een duur abonnement

Goedkoper

Het grote voordeel van een iPhone 7 refurbished ten opzichte van een nieuwe iPhone direct uit de fabriek is dat een tweedehands toestel een stuk goedkoper is. In deze huidige tijd, waarin alles al duur genoeg is, is het daarom verstandig te besparen op de aanschaf van je (bijna) nieuwe toestel. De prijzen van een refurbished toestel kunnen gemiddeld tot wel meer dan 60% lager liggen dan een geheel nieuw toestel. Terwijl ze precies dezelfde foto’s maken, precies dezelfde appjes versturen en precies dezelfde muziek afspelen. Dan zou je wel gek zijn om veels te veel te gaan betalen. Laat dat maar aan de hipsters over!

Zelfde garantie

Het is natuurlijk zo dat een gebruikte iPhone 7 al eens van iemand anders is geweest. Er zou zomaar een krasje op de achterkant kunnen zitten, of de kleuren op de hoeken zijn al een beetje aan vervagen. Is het daarom een minder toestel? Helemaal niet! Sterker nog, bedrijven die gebruikte iPhones repareren en ze daarna verkopen als een refurbished iPhone geven dezelfde garantie op een refurbished toestel als je normaliter bij de aanschaf van een heel nieuw toestel ook zou krijgen. Over het algemeen is de garantie minimaal twee jaar. Dat is zeker voor een refurbished iPhone 7 een hele mooie periode. En aangezien je hierboven hebt gelezen dat je hebt bespaard op de aankoop van je iPhone wil je na de garantie periode misschien wel weer een nieuwe refurbished iPhone aanschaffen.

Niet vast aan een duur abonnement.

In tegenstelling tot veel nieuwe iPhones die alleen te betalen zijn in combinatie met een duur abonnement, hoeft dat bij een refurbished iPhone 7 dus helemaal niet het geval te zijn. Sterker nog, de toestellen worden simlock vrij geleverd, waardoor je vrij bent elk soort sim kaart te gebruiken. Een goedkope en slimme optie is dan om te gaan voor een sim-only abonnement. Dat zijn vaak de goedkoopste, omdat er niet de afbetalingskosten van een nieuwe iPhone inzitten. Zo heb je en een goedkoop toestel en een goedkoop abonnement. Win-win situatie dus!