LED scherm huren

LED scherm huren voor effectieve buitenreclame

Wil je effectieve buitenreclame inzetten voor je onderneming? Een groot LED scherm huren is een zeer interessante manier van buitenreclame. Benieuwd naar de voordelen van een LED scherm voor buitenreclame? Lees in dit artikel wat de voordelen van zo’n scherm zijn!

LED-scherm huren of kopen?

Een LED scherm inzetten is een effectieve manier van buitenreclame. Je kan diensten of producten promoten op enorme LED schermen, waardoor veel passerende mensen bereikt worden. In de meeste gevallen is het gunstig om een LED scherm te huren, zeker als je tijdelijk reclame wilt maken voor een specifieke actie of tijdens een evenement. 

LED scherm huren
LED scherm huren

Voordelen van een LED scherm voor reclame

Voordeel 1. Perfect voor buiten

LED schermen zijn natuurlijk de perfecte manier om een reclame uiting buiten op te laten vallen. Ondanks dat ze ook regelmatig binnen gebruikt worden zijn ze perfect geschikt voor buitenreclame. Een LED-scherm is uitstekend in te zetten in de buitenlucht. Zelfs bij mist, regen en zonlicht is de reclame nog perfect te zien.

Voordeel 2. Milieuvriendelijk

Het grote voordeel van een scherm met LED verlichting is dat deze veel minder stroom verbruiken in vergelijking met andere soorten displays. LED zorgt ervoor dat de stroom enorm effectief wordt omgezet in licht. Zo kan je voordelig en milieuvriendelijk reclame maken.

Voordeel 3. Mogelijkheden zijn eindeloos

Wat erg fijn is aan reclame via een LED scherm is dat eigenlijk vrijwel alles mogelijk is. Of je nou een tekst, video, logo of afbeelding wilt laten zien. Alles is mogelijk, waardoor je enorm creatief kan zijn met je reclame uiting. 

Voordeel 4. Aanpasbaar

Klein foutje gemaakt in de reclame uiting? Wil je de campagne bijsturen? Wil je iets anders proberen? Of is er een nieuwe actie? Het maakt allemaal niet uit. Je kan gemakkelijk zelf de aanpassingen doorvoeren. Dit is natuurlijk een enorm voordeel ten opzicht van bijvoorbeeld spandoeken, posters of banners. Deze traditionele vormen van buitenreclame zijn een stuk minder gemakkelijk aan te passen. Bij een LED scherm kan je snel en gemakkelijk de inhoud aanpassen.