Laptops huren? Hier moet je op letten!

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om laptops te huren. Je hoeft dan niet in één keer veel geld te betalen, maar je betaalt gewoon maandelijks een vast bedrag. Daarnaast is laptops huren ideaal als je laptops voor een korte periode nodig hebt. Denk je er over om laptops te huren voor jouw bedrijf? Lees dan eerst hier waar je op moet letten.

Specificaties van de laptops

Net als wanneer je laptops gaat kopen is het bij het huren van laptops belangrijk om te letten op de specificaties. Hierbij kun je denken aan de grootte van het beeldscherm. Moeten medewerkers de laptops veel meenemen onderweg en is een kleinere, lichte laptop dan handiger? Of gebruiken medewerkers ze voornamelijk op een vaste plek en wil je liever dat ze prettiger kijken op een groter scherm?

Ook de kwaliteit van de processor en de hoeveelheid RAM-geheugen zijn van belang. De snelheid van de laptop en het aantal taken dat je tegelijkertijd met gemak kunt uitvoeren hangen hiervan af. Verder is het ook goed om te kijken naar het opslaggeheugen en extra functionaliteiten.

Prijzen

De prijzen van verschillende laptops kunnen nogal verschillen. Dit geldt dus ook voor de huurprijzen van verschillende laptops. Kijk aan de hand van je specificaties en je budget welke laptops je het beste kunt huren. Verder is het aan te raden om ook de prijzen van verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken. De prijzen van een laptop huren in Breda kunnen namelijk nogal verschillen per aanbieder.

Voorwaarden

Naast het vergelijken van de prijzen van verschillende aanbieders is het ook goed om te letten op de voorwaarden. Hoe lang is de contracttermijn? Wat zijn de gevolgen als een laptop beschadigd raakt? Wat is de levertermijn? Lees de voorwaarden van verschillende aanbieders goed door en vergelijk ze met elkaar. Zo kun je uiteindelijk de juiste keuze maken.