Alles dat je moet weten over bedrukte PVC Tape

Bijna ieder bedrijf gebruikt wel eens PVC Tape, en dan vooral bedrijven die producten verkopen en / of versturen, of bijvoorbeeld fabrieken en ateliers. Het is nu eenmaal een veelzijdig product wat voor velen onmisbaar is. Maar wat is PVC Tape nu precies, wat zijn de voordelen ervan en waarom zou je je tape laten bedrukken?

Wat is PVC Tape en wat zijn de voordelen van dit product?

Als je tape van de beste kwaliteit wil, kies je voor pvc tape. Eigenlijk een soort breed plakband dat heel goed plakt. Deze is niet alleen erg stevig, maar ook nog eens af te rollen zonder al te veel lawaai. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar als je de hele dag pakketjes inpakt en dichtplakt, is het wel zo fijn om tape te hebben die niet al te veel lawaai maakt. Daarbij plakt de tape op verschillende ondergronden: karton, kunststof… Perfect dus voor het dichttapen van dozen of het vastzetten van kunststof onderdelen. Ook zal de tape snel vastplakken, en niet zo makkelijk loskomen. Verstuur je pakketjes dus vol vertrouwen dankzij de stevige bedrukte PVC Tape!

PVC Tape laten bedrukken

Wil je weten welke opties er zijn? Neem dan een kijkje bij TapePrint en bestel of vraag een offerte aan. Wil je dat de ontvanger van het pakketje meteen weet waar de doos vandaan komt? Wil je dat je logo zo vaak mogelijk wordt gezien, waardoor het iedereen bij zal blijven? Wil je ervoor zorgen dat de klant jou niet vergeet, en blij zal zijn met de veilige verzending van zijn of haar bestelling? Laat je PVC Tape dan bedrukken.

Je logo, naam of een persoonlijke boodschap zijn uiteraard de meest populaire opties. Maar je kunt ook tape laten bedrukken met ‘breekbaar’ in combinatie met jouw logo bijvoorbeeld. Zo past je tape helemaal bij jouw bedrijf, jouw producten en jouw communicatiestijl.