Verwen jezelf of iemand anders met een mooie pen

Schrijven, schrijven, schrijven. Eigenlijk schrijft iedereen vrijwel elke dag wel iets op. Of het nu gaat om veel woorden, een dagboek vol schrijven of alleen maar een kleine to-do list of boodschappenlijst, iedereen schrijft eigenlijk wel vrijwel elke dag. Het kan zijn dat je het fijn vindt om te schrijven met de allergoedkoopste pennen die je kan vinden, maar af en toe is het ook ontzettend fijn om te schrijven met een luxe pen. Zo kan je een pen graveren om te zorgen dat je een persoonlijke pen hebt waar je vervolgens mee kan schrijven. Dit kan je uiteraard ook gebruiken als presentje voor iemand anders.

Uit je waardering

Een pen aan iemand geven als cadeau, dat is vast niet iets wat je te binnen schiet wanneer je iemand een cadeautje wil geven. Echter, kan het een heel mooi cadeau zijn. Zo is het een enorm bruikbaar cadeau waar iemand ook echt iets aan kan hebben! Naast dat diegene dan vaker aan jou zal denken, zal hij of zij ook blijer worden wanneer ze iets moeten schrijven. Een gegraveerde pen is namelijk absoluut leuk om te hebben. Je zou er natuurlijk ook eentje kunnen laten bedrukken als je dat liever hebt.

Kies een mooi merk uit

Naast het merk Bic of Stabilo dat eigenlijk vrijwel iedereen kent, zijn er ontzettend veel mooie merken van pennen. Zo heb je het merk Mont Blanc, maar ook Waterman en Cross. Ook kan je gaan voor een luxe Parker pen met gravering, wanneer je echt wil uitpakken. Deze parel is wat betaalbaarder dan de andere merken die zojuist genoemd zijn. Natuurlijk kan je ook volledig uitpakken met hele dure pennen, bijvoorbeeld van Graf von Faber-Castell of van Sailor. Deze pennen zijn rond de honderdvijftig euro, maar dan koop je wel een relatief unieke pen die eigenlijk niemand heeft. Natuurlijk al helemaal wanneer je deze pen dan ook nog eens laat graveren.

Ga voor bijpassende lederwaren

Een mooie pen moet je natuurlijk ook op een goede manier weten te bewaren. Zo heb je heel veel pennen-etuis waar je uit kan kiezen. Dit kan van stof maar van leer heeft het natuurlijk wel een rijkere uitstraling. Ook is je pen zo goed beschermd voor invloeden van buitenaf. Naast dit, heb je ook schrijfmappen die je zou kunnen gebruiken. Zo heb je een mooie matchende set van een pennen etui met bijpassende schrijfmap. Een van de merken die dit verkoopt is ook Mont Blanc, zij hebben een eigen lederwaren lijn.