parker pennen

Parker pennen staan voor topkwaliteit

Parker pennen staan sinds jaar en dag bekend om de geweldige kwaliteit. Deze pennen worden ook wel de Ferrari’s van de pennen wereld genoemd. Deze pennen zijn er al sinds 1888, het merk heeft dus een rijke geschiedenis. Anno 2020 worden de pennen nog steeds veel verkocht. Tevens kiezen veel bedrijven ervoor om de pen als relatiegeschenk cadeau te doen.

Het personaliseren van Parker pennen

Bent u van plan om iemand bij een jubileum of een afscheid een Parker pen cadeau te doen? Dan is dat zeker een goed idee. Deze pennen zijn nog steeds geliefd en er zijn genoeg mogelijkheden. Zo zou u ervoor kunnen kiezen om Parker pennen te laten graveren, pennen graveren zorgt ervoor dat u een persoonlijk cadeau kunt geven. Stel dat iemand zijn 10-jarig jubileum binnen een bedrijf viert, dan is dit een goed idee. De pennen van Parker zijn te verkrijgen voor verschillende prijzen. Er zijn veel verschillende soorten pennen, deze pennen zijn over het algemeen prima betaalbaar. Echter zijn er ook varianten te vinden die een stuk duurder zijn. Omdat deze pennen er zo mooi uitzien, kiezen veel mensen er ook voor om Parker pennen aan te schaffen en deze een mooie plek in het huis te geven

Parker pennen zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen

In bovenstaande alinea vertelden we al dat er veel soorten Parker pennen zijn, in deze alinea zullen we hier verder op ingaan. Een mooi voorbeeld van een een populaire pen uit de Parker pennen collectie is de Jotter. Deze pen kan eigenlijk wel gezien worden als de meeste bekende balpen wereldwijd. Mocht u deze pen willen graveren, dan is dit mogelijk. Een andere bekende pen van dit merk is de Duofold, dit is de duurste en eigenlijk ook de meest fraaie pen uit de Parker pennen collectie. Mocht u deze prijs aan willen schaffen, dan kan dit voor ongeveer 350 euro. Een andere bekende pen uit de collectie is de Vector. Deze pen is te verkrijgen als rollerbal, balpen, vulpotlood en vulpen. Overigens zijn de meeste pennen van Parker in deze varianten te verkrijgen.

Een uniek cadeau

Of u nou een Parker pen set of een specifieke pen cadeau doet, u geeft een uniek cadeau. Een mooi voorbeeld van een pen van dit merk die als uniek kan worden gezien is de Sonnet. Deze pen is te verkrijgen in zowel de klassieke als de moderne uitvoering. Mocht u deze pen cadeau willen doen, dan kunt u deze bij vrijwel iedere aanbieder ook laten graveren. Hierbij is het verstandig om de boodschap kort en krachtig te houden.

Pennen van topkwaliteit

In bovenstaande alinea heeft u al kunnen lezen dat de pennen van Parker populair zijn en dat het design prachtig is. Echter schaffen de meeste mensen zo’n pen aan omdat deze simpelweg lekker schrijft. Doordat de kwaliteit goed is, is het schrijven met een pen van dit merk een unieke ervaring. Tevens gaan de pennen van dit merk dankzij de kwaliteit ook nog eens lang mee.