kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen: begin op tijd, vertel een boodschap en bestel online

Moet u elk jaar kerstpakketten bestellen namens uw bedrijf, dan weet u als geen ander hoe lastig deze taak is. Het is onmogelijk om iedereen tevreden te stellen en dat betekent weer dat u elk jaar weer bekritiseerd wordt. Wat de een wel attent vindt is door de ander misschien een belediging en het product waar de ene medewerker bijzonder blij mee is, is voor iemand anders misschien volledig nutteloos. Elk jaar neemt u zichzelf voor om het volgend jaar beter te doen. En met de volgende tips heeft u dan een bijzonder goede kans van slagen.

Tip 1: tijdig uw kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten zijn een bijzonder seizoensgebonden product. En dat betekent dat veel pakketten aan het einde van deze periode zijn uitverkocht. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, want u wilt gebruik maken van het volledige assortiment. Ga dit jaar daarom tijdig uw kerstpakketten bestellen. Dit heeft ook een ander voordeel. Hoe eerder u ermee begint, hoe minder gehaast u bent en hoe beter u over de kerstpakketten kunt nadenken. Komt u met een echt attent en persoonlijk geschenk dit jaar, waar u duidelijk moeite in heeft gestoken, dan zal uw personeel dit direct al meer waarderen. En dat kunt u alleen doen als u hier voldoende tijd in heeft gestoken.

Tip 2: maak uw kerstpakket persoonlijk dit jaar

Een andere tip voor bij het kerstpakketten bestellen is dat u deze probeert persoonlijk te maken. Dat kunt u doen door een duidelijke verwijzing toe te voegen naar uw bedrijf (kleur, product) of naar een gebeurtenis. Heeft uw personeel dit jaar een belangrijke Chinese klant binnengehaald, bijvoorbeeld, dan kunt u een kerstpakket bestellen met een oosters thema. Heeft u samen belangrijke milieudoelstellingen behaald, dan kiest u voor een pakket met milieuvriendelijke-, ecologische of duurzame producten. Refereer met uw pakket aan een prestatie die uw personeel geleverd heeft en zij zullen zich automatisch meer gewaardeerd voelen.

Tip 3: uw kerstpakketten bestellen online

Voor betaalbare kerstpakketten, voor een assortiment van soms wel bijna 1000 producten en voor gemak kiest u een webwinkel uit waarbij u uw kerstpakketten gaat bestellen. Deze webwinkels bieden zo veel verschillende pakketten aan, met uiteenlopende thema’s en prijzen, dat u hier ongetwijfeld een geschikt product tussen vindt. Daarnaast kunt u dan winkelen vanuit uw eigen luie stoel, in uw eigen tijd en zonder dat u met andere klanten en openingstijden te maken krijgt. Door online uw kerstpakketten te bestellen bespaart u geld en heeft u meer kans van slagen. 

Dit jaar zijn uw kerstpakketten een succes

Als u deze tips gebruikt kunt u dit jaar kerstpakketten bestellen die indruk maken. U spreekt waardering uit naar uw personeel en geeft daarbij ook duidelijk aan waar deze waardering vandaan komt. Geef dit jaar niet een standaard kerstpakket, maar laat uw personeel zien dat u hier tijd en moeite in gestoken heeft. Begin op tijd, voeg een boodschap toe en bestel online: met deze tips maakt u uw kerstpakket dit jaar ongetwijfeld een succes. Laat het kerstpakketten bestellen maar beginnen!