bestel kerstpakket online

Bestel uw kerstpakket online

Het bestellen van een kerstpakket kan soms lastig zijn. Er zijn namelijk talloze keuzes die u moet maken om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is. Gelukkig kunnen ze u daar bij een online winkel prima mee helpen. Bekijk het ruime assortiment van kerstpakketten in allerlei soorten, maten en prijsklassen en kies het thema dat bij u past. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Originele thema’s

Zoals gezegd heeft u in een webshop de mogelijkheid om te kiezen uit allerlei thema’s. Aangezien het uitgebreide aanbod soms een beetje overweldigend kan zijn, hebben we een handig overzicht voor u gemaakt van enkele van de meest gekozen opties:

  • Bakken en grillen: een kerstpakket met het thema Bakken en grillen is ideaal voor iedereen die van lekker eten houdt. In het ene pakket vindt u bijvoorbeeld een mooie wokpan, terwijl de andere geheel om barbecueën draait. U kunt zelfs een doos kiezen met een luxe paninimaker. Afhankelijk van de prijsklasse die u kiest, bevat het kerstpakket tussen de 6 en 38 artikelen. De keuze is aan u.
  • Beauty en wellness: de Beauty en wellness-pakketten zijn over het algemeen samengesteld in samenwerking met een fabrikant van luxe verzorgingsproducten. Zo’n kerstpakket bevat heerlijke douchegels, scrubs, gastendoekjes, geursticks en andere producten die u helpen eens lekker te ontspannen. De wellness-pakketten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, al is het wel belangrijk om dit bij de bestelling duidelijk aan te geven.
  • Duurzaam en fairtrade: het laatste thema dat we hier bespreken is het duurzaam en fairtrade-thema. Als u hiervoor kiest, ontvangt u een box die volledig gevuld is met duurzame, biologische, milieubewuste en fairtrade-producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan biologische pannenkoekenmix, fairtrade-koffie, duurzame waterflessen en leuke kweeksetjes. Dit is het ideale kerstpakket voor iedereen die rekening wil houden met zijn of haar omgeving.

Uiteraard is de bovenstaande lijst niet compleet. In een webwinkel vindt u namelijk nog veel meer thema’s, elk met hun eigen aantrekkelijke voordelen.

Een eigen cadeau kiezen

Bent u bang dat het kerstpakket dat u kiest niet bij iedereen even goed in de smaak valt? Dan is het misschien een goed idee om uw werknemers zelf te laten kiezen. Door ze niet een kerstpakket, maar een unieke inlogcode te sturen, geeft u ze snel en eenvoudig toegang tot uw persoonlijke webshop. Deze kunt u vullen met producten naar keuze, waarna de werknemers op basis van een puntensysteem één of meerdere cadeaus kunnen uitkiezen. Dit cadeau wordt vervolgens zo snel mogelijk opgestuurd, waarna iedereen gegarandeerd geniet van een leuke verrassing.

Uw kerstpakket bestellen

Het plaatsen van een online bestelling voor uw kerstpakket is heel eenvoudig. Maak een keuze, geef aan hoeveel pakketten u wilt ontvangen en rond de bestelling af. Bij verschillende webwinkels profiteert u ook van andere voordelen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen direct of pas na levering te betalen, zodat u eerst kunt controleren of alles naar wens is. Bestellingen met een totale waarde van meer dan €500,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Bovendien ontvangt u als besteller ook nog eens een gratis bonuscadeau. Klinkt goed, toch?

Klik hier om direct uw kerstpakketten te bestellen.